Kreaaativko! Hej Ti, Tebi govorim! :)

Vjerovali ili ne, u svakoj osobi čuči mali kreativko. Kod nekoga čuči, kod nekoga se uzdiže na prste da bi brže-bolje iskočio van, a doduše kod nekoga spava zimskim snom …s produžecima 🙂

Neki od nas se vole praviti da njega nema jer misle ako ga priznaju i dozvole mu da izađe van, ovaj će im dosađivati non-stop nekim idejama, stavljati im bube u glavu o raznim pothvatima, mogućim i nemogućim, misle ako mu daju vjetar u leđa, nestati će mir nedjeljnog lijenog poslijepodneva…i moram vam reći, totalno su u pravu!

Kad vam kreativko skoči i sjedne na rame, nema više prazne glave, zatitra svaka kapilarica, krv prebaci u petu brzinu i ispuni svaku poru i onu  koja je već zaboravila da diše i postoji. Sve se u vama probudi i zaživi novom energijom.

Ali ne bojte se, vi uspavane ljepotice i ljepotani, nije strašno kao što zvuči, jer kad jednom dozvolite da postanete ono za što ste stvoreni, u tim trenucima doživjeti ćete ispunjenost i mir kao što vam nijedno ljenčarenje nije moglo priuštiti. Neću pretjerati ako kažem da je stanje uma u kojem ispunjavate bit svog postojanja ostvarivanjem samog sebe apsolutno ravno nirvani.

Nema boljeg nerada od takvog rada.

Vjerujte mi.

Odnosno nemojte vjerovati, već probajte!

 

 

A kako to drugi rade, pogledajte u našoj rubrici Kreativa. 🙂

Odgovori