Književnost

Tek netko tko je pokušao sastaviti desetak rečenica u suvisli tekst, može  približno shvatiti što znači napisati knjigu.

Ne razmišljamo o tome i uzimamo zdravo za gotovo sve te knjige, skloni smo olako suditi i piscu i knjizi, a ponekad ni kritiku koju bismo uputili spomenutoj knjizi i autoru ne bismo valjano znali složiti u ispravnu rečenicu.

Osobno se divim tim šarenim umovima pisaca čije se misli zbrkano, neuredno roje, toliko da je to gotovo čujno, a onda izlaze van kroz pero, hoću reći, na tipkovnicu i u savršenom redu stvaraju neke nove priče koje žive svoje živote u paralelnom univerzumu, u nekoj malo drugačijoj dimenziji.

Kapa dolje, dragi čarobnjaci! 🙂

Želja nam je u  ovoj rubrici predstavljati vam naše čarobnjake lakog pera, neke možda zante, a neki će vam sigurno biti otkriće 🙂

Danas biramo Gorana  Jurković, u čijim slovima optočenima samo njemu znanom magijom i harmonijom možete uživati na njegovom blogu :  https://goranjurkovic.wordpress.com/, također i na facebook  grupi Bolja Lika gdje ovaj autor često podijeli pjesmu ili priču.

Pišite nam i vi  o vašim omiljenim autorima, kakve knjige najviše volite čitati, jeste li se i vi kad okušali u pisanju?

Jedva čekamo čuti: info@thecoklje.com